Hart voor de aarde, hart voor jezelf: leidraad voor natuurlijk leven

Hart voor de aarde, hart voor jezelf: leidraad voor natuurlijk leven
€ 14,95
Auteurs: ,
Uitgever: Gibbon Uitgeefagentschap
Jaar van uitgave: 2015
Length: 120 p
ISBN: 9789491363535

Oud-minister van financien en oud-managing director van het IMF Johannes Witteveen en coach, auteur en zenleraar Brigitte van Baren schrijven over duurzaamheid, zorg voor het milieu, gezond leven en spiritualiteit.

About the Book

De aarde en wij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar dat lijken we ons meestal niet te realiseren. Dit boek wil laten zien hoe je de natuurlijke verbinding met jezelf en met de aarde weer tot stand kunt brengen. Johannes Witteveen en Brigitte van Baren, elk vanuit de eigen spirituele traditie en werk- en levenservaring, gaan daarover met elkaar in gesprek aan de hand van de vier basisprincipes van het Handvest van de Aarde (het zgn. Earth Charter).

Daarbij leggen ze uit wat het belang is van, onder meer, stilte en bewust ademen. Ook bieden zij praktische suggesties. Zodat je kunt ervaren dat hart voor jezelf hart voor de aarde is. En omgekeerd natuurlijk.

Johannes Witteveen (1921), oud-minister van financiën en oud-managing director van het IMF, is op 95-jarige leeftijd nog altijd actief in de Soefi beweging.
Brigitte van Baren (1957), oprichter van Inner Sense (1992), is coach, auteur en zenleraar. Ze is actief op het gebied van spiritualiteit, training, milieu en duurzaamheid.