Wings for Rio

Towards RIO+20 and Beyond Summary Statement (PDF)
Statement by Labour and Human Resource Minister , H.E. Lyonpo Dorji Wangdi of Bhutan (PDF)

Op 22 en 23 Mei, organiseerde Inner Sense de conferentie “Wings for Rio +20” in het Vredespaleis en de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Ongeveer 180 leiders uit het bedrijfsleven en NGO’s kwamen samen om te verkennen hoe spiritualiteit en duurzaamheid vernieuwende perspectieven kunnen bieden als het gaat om duurzame ontwikkeling in het bedrijfsleven.

podium1
De leiders werden vergezeld door Dadi Janki, (96 jaar), de leider van de Brahma Kumaris World Spiritual University. De deelnemende spirituele leiders uit verschillende religieuze tradities ondertekenden een spiritueel manifest die een beroep doet op de regeringen en brengen dit document in voor de discussie tidjens de Rio +20 conferentie. 

Op 24 mei jl. gaf Zijne Heiligheid de XIV Dalai lama zijn goedkeuring aan het spirituele manifest tijdens een publieke toespraak die hij gaf in Huy, Belgie.

podium2
Beide dagen van de conferentie waren naast de leiders, verschillende generaties vertegenwoordigd. De jongeren deelden hun dromen over de toekomst en de ouderen gaven antwoord op deze dromen door hun levenservaringen met hen te delen.

Bekijk hieronder de video