Wings for Water

Wings for Water

Wings for Water is een dialoog over de toekomst van water waarbij leiders met diverse maatschappelijke functies deelnemen. Deze dialoog wordt mogelijk gemaakt door Inner Sense in nauwe samenwerking met het Jacob Soetendorp Institute for Human Values en het Earth Charter Initiative in Nederland. Met ‘Wings for Water’, wordt de stuwende kracht van samenwerking, inspiratie en energie uitgedrukt om uiteindelijk de internationale doelstellingen op het gebied van water te kunnen realiseren. Wings for Water is een platform voor innovatie en communicatie waarbij alle ‘stakeholders’ worden betrokken , namelijk; geestelijk leiders, leiders uit het bedrijfsleven, intergouvernementele organisaties, overheden, maatschappelijke organisaties en jongeren. Lees de inspirerende bijdragen en adviezen van deskundigen, geestelijke leiders en jongeren uit alle delen van de wereld in het online Wings for Water debat ‘Prioritizing Water beyond 2015’ gefaciliteerd door The Broker: www.thebrokeronline.eu/Dossiers/Prioritising-Water-after-2015.

Waterfoot Print Film

Bekijk ook de film over de Water Footprint geproduceerd ter gelegenheid van Wereld Water Dag 2013, geproduceerd door Robert Oey hieronder door op de hoes te klikken.
waterfoot-hoes

 

Missie

Het is onze missie om de inspanningen voor een water-veilige wereld te versnellen. Wings for Water werd voor het eerst gebruikt ter gelegenheid van Wereld Water Dag 2013 en zal lopen tot december 2015, wanneer de Millennium Development Goals en de bijbehorende agenda voor post-2015 bekend zullen worden. Wings for Water is gericht op bewustwording van het belang van water (“water is life”) en water als een mensenrecht. Het is onze bedoeling om veranderingen die de water footprint in productie-en consumptiepatronen verminderen te bevorderen.

Wings For Water Multi Stakeholder Dialogue PeacePalace Den Haag